Om Sport Hero

Om Sport Hero


Sport Hero er en virksomhed, der brænder for og beskæftiger sig med sport. Samlemapper og byttemærker i børnesport er omdrejningspunktet for os, men vi arrangerer også fodboldstævner.Vi har en passion for sport og har gennem mange år været frivillige børnetrænere i vores lokale boldklub.

Ideen til Sport Hero konceptet fik vi i forbindelse med vores trænergerning, hvor vi så, at FairPlay til tider blev glemt i den hektiske kampafvikling. Tanken om, at børnene efterfølgende, når pulsen havde lagt sig, kunne sætte sig og bytte klistermærker med dem selv på, inspirerede os.

Vi er ikke modstandere af ”stjernedyrkelsen”, men vi tror på, at der også er plads til at være stjerne i eget sportsliv – uanset om man dyrker det med stor lidenskab eller blot for det sociale.Siden 2012 har vi udviklet på Sport Hero, og det gør vi stadig. Vi arbejder på en revolutionerende App.

Vi har nu introduceret Sport Hero i Danmark, men Sport Hero er også aktivt i Island. På kort sigt er målet, at også børn i resten af Norden kan bytte Sport Hero mærker og samle dem i egne samlemapper.